• ···
Da min mormor indtog Berlin. Om slutshaming og heltemod.

Shop mine instagram lingerie looks

Indeholder reklamelinks

Selv om jeg for det meste har gået over til graviditetstøj, hvad angår kjoler, T-shirts osv, så går det stadigvæk an med konventionel lingeri. Normalt vil jeg altid foretrække højtaljede trusser, mens det nu handler oftest om at søge efter noget lavtaljet. Så her kommer mine sidste fund ❤.

collage-underwear-may-1

1.Wolf & Whistle Blue Lace Open Lingerie Set 2. Det her er mit yndlings sæt – det er så blødt at have på og så er jeg vild med farverne grå og lyserødt sammen. Dorina Jenna Triangle Bra + Dorina Jenna Brief 3. ASOS Joelle Applique Underwire Bra Set

collage-underwear-may-2

1. Triumph AMOURETTE Bøjle-bh + Triumph AMOURETTE Trusser 2. CALVIN KLEIN TRIANGLE BH + CALVIN KLEIN BOYSHORT 3. En anden favorit – så flot og girly Y.A.S Allie Bralette + Y.A.S Allie Brief

2 kommentarer

  • Lena

    Hvilket kamera bruger du? Smukke sæt. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

    Lidt underlig forespørgsel, men jeg ville syntes det var vildt spændende, hvis du gad fortælle lidt om dit (nuværende) studie i en blogpost? Og evt. linke til nogle akademiske “intro” tekster til dit fagområde 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Da min mormor indtog Berlin. Om slutshaming og heltemod.