Er min far stolt af mig?

Shop mine instagram undertøj looks

dscf6531-1
Jeg bliver ofte spurgt på min Instagram, hvor jeg har mit undertøj fra. Nu har jeg lavet en lille collage med links til nogen af mine looks fra de sidste par uger. De fleste ting jeg har i mine billeder er ret billige: da jeg poster syv billeder om ugen og tager billeder i samme sæt tøj højst et par gange, har jeg ikke råd til at købe fem nye sæt La Perla om ugen. 😉 Enjoy <3

collage-1

1. White Mesh Lace Slip

2. Jersey Rib Underwire Bra & Thong

3. Boyfriend Stripe Nighshirt

collage-2

1. Lace Thong

2. Satin Cut Out V Strap Bra

3. Eyelash Lace Plunge Body

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er min far stolt af mig?