Hvad er mit navn egentlig?!

Will You Be My Valentine?

dscf5577-1birdsfb

Had kan ikke bekæmpes med had, had kan kun bekæmpes med kærlighed.

Dette er ideen bag #girlsquad’s Valentine Day photoshoot. Girlsquad har nu en etableret tradition af højtid billeder, og vi havde i et stykke tid haft planer om at skyde 14 februar billeder, selv om det som sædvanligt blev i sidste øjeblik.

Jeg fik ideen om at gøre Valentines billeder til en proklamation af vores afstand til had. Ideen blev bakket op af Louise og Nikita, og i fællesskab kom vi på en koncept af ”Be My Valentine” kort, lyserødt rum fyldt med roser og en solid, stor bamse. Louise skaffede bamsen og insisterede på Fugle. Jeg håber sandelig at denne gang vil folk kunne forstå det som humor, i modsætning til situationen med Husum-joke.

I torsdags skød vi billederne i en rigtig rigtig koldt lyserødt lokale. ”Adgang med Abdel” har spurgt om de måtte komme med, for at filme hvordan vores shoots foregår samt finde ud hvad for nogen tanker vi har bag det. Derfor kan man i aften følge med i vores photoshoot, hvis man tænder for DR2 efter Deadline.

Da det er mig, som er fotografen bag alle vores billeder, var mit arbejde langt fra overstået når vi forfrosne var på vej hjem efter et par timer. Lige så snart jeg kom ind af døren, sat jeg mig ned til at takle billedeudvalget og redigeringen. Fredag morgen stod jeg op kl. 4 for at kunne nå at færdiggøre og dekorere enhver billede inden jeg skulle aflevere dem færdige til DR2, så de kunne blive klippet med i programmet.

Det er ingen hæmmelighed at der kom særdeles meget debat om os tre på det sidste. Debat som til stor del gik ud på at de enkelte etablerede anden bølge feminister ikke kan se os som feminister overhovedet fordi vi ser ud, som vi gør. Den kritik har jeg besvaret i vores artikel i Politiken, og du er velkommen til at læse den, vis du ikke har gjort det endnu. Efter at Mette Fugl startede debatten havde hun ikke lyst til at mødes med os i nogen af de flere udsendelser på tv og radio, som vi var medvirkende i og hvor hun jævnligt blev inviteret for at diskutere med os. Mette fugl vil gerne gøre os til objekter, som hun kan snakke om, men vil til enhver pris undgå at gøre os til subjekter, som hun snakker med. Mange ting blev der sagt debatten, positive samt negative, men en ting husker jeg tydeligt. Ditte Giese syntes det var morsomt at lægge ud en status opdatering, hvor hun delte med publikum hvad hun har overhørt på redaktionen, nemlig at det bedste ved de nye feminister er, at man kan onanere til dem. Jeg kan ganske enkelt ikke begribe hvordan en kvinde med hendes intelligens, en feminist kan direkte slutshame tre kvinder, altså nedgøre os pga. vores seksualitet.

Vi nægter at bruge vores tid på at skændes, personligt nedgøre og producere negativ energi, man når ingen steder på den måde. Vi har kun en bekendtgørelse til alle jer, både dem som har kritiseret os og dem som har haft vores ryg, og det er Kærlighed. Vil i ikke være vores valentine?

dscf5475-5
dscf5608-1birds

P.S. Se Louises individuelle billeder fra valentines dag her:

Kære Mette Fugl, vil du være vores Valentine?

Og Nikitas billeder her:

Valentinsdagsbilleder og -planer!

P.S. 2 Se med i Adgang med Abdel i aften på DR2
dscf5475-abdel-1

2 kommentarer

 • JB

  hvilket redigeringsprogram bruger du?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej Katja!
  Først og fremmest, stort tillykke med din graviditet. Glæder mig til at læse mere om den 😉 Jeg har lige nogle spørgsmål til dig, som jeg håber du vil besvare. 1. Hvordan ser dit trænings program ud for din røv? Jeg synes du har en fantastisk numse, og jeg ville ønske min så lige sådan ud. 2. Hvordan ordner du dit hår så smukt? Jeg har selv virkelig langt hår, og synes ofte det bliver meget kedeligt. Jeg synes dit hår er perfekt, og elsker de bløde bølger. Hvordan laver du dem?
  Ønsker dig alt godt fremover! Held og lykke med graviditeten. Stort knus herfra <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad er mit navn egentlig?!