New Trend: #PussyBrows

Hvad er det jeg egentlig kan?

Felix Andersen

Trolling er en så aktuel form for tidsfordriv, at en af mine yndlings serier ?South Park? er i gang med en hel sæson om dem.

De burde blive stukket med knive i et forløb over et par uger til de er døde og jeg ville med glæde have udført det, hvis det blot var tilladt af loven.

Men disse individer kan faktisk også være til nytte. Et, så er de en fremdragende indikation på hvem som skal blokkeres fra min profil: de få personer som liker troldens nedgørende kommentar blokerer jeg med det samme. Sjovt nok er det i 99% af tilfælde mænd som har skrevet til mig og spurgt efter en date, men fik et afslag. Og to, kan de inspirere en til at snakke mere om sig selv.

Hvad er det jeg egentlig kan?!


Jeg kan snakke 7 sprog fra tre forskellige semantiske grupper. Indtil videre. At jeg kan læse hebræisk er det jeg er allerstoltest af inden for sprogstudier. Det hedder vist hyperpolyglot.
Med min uddannelse som teolog, kan jeg arbejde i mange brancher med etiske, antropologiske, filosofiske, historiske, sociologiske og selvfølgelig teologiske vinkler.
Jeg kan stjæle kartofler og majs og finde de spiselige svampe i skoven for at have noget at spise, hvilket jeg har lært som barn når vi skulle overleve tiden efter USSR?s opløsning. Jeg kan også overleve en helt sommer på den måde.
Jeg kan amme og jeg kan amme mens jeg syr på symaskinen.
Hvilket bringer os til næste punkt ? jeg kan sy alt fra mandlige habitter til dåbskjoler. Det sidste har jeg faktisk haft et firma med, som forsørgede min familie da jeg var mellem 18 og 24.
Jeg kan snakke om Dostojevskij som om jeg var i familie med ham, ikke kun fordi jeg har læst alt han har skrevet og meget af hvad det er skrevet om ham, men også fordi jeg har skrevet samtlige opgaver om ham.
Hvilket bringer os til russisk klassisk litteratur ? alt fra Tolstoj til Platonov? det er det jeg kan.
Jeg kan også synge første sopran i kirkekor og spille klaver (dog ikke særlig godt længere).
Jeg kan bage alt fra kanelboller til langsyret brød og lave alverdens retter alt fra bortsch til Cajun down?n?dirty rice.
Jeg kan gå i spagat og squatte 70 kg.
Jeg kan også arbejde som en makeup artist, stylist, creative director og fotograf. Jeg kan også filme, klippe og grade.
Jeg kan fortælle en alt om enhver central gade i Moskva, til og med alderen af bygninger og hvilke forfattere har boer hvor, fordi det er mit hjem og min by.
Jeg kan være en fake Jew. Jeg har været fascineret af jødedom i langt tid. Til sådan en stor grad at jeg faktisk har læst fascistisk litteratur om hvordan man genkender en jøde. Og nu, mens jeg er i gang med at studere blandt andet Talmud og jødisk mystik, kan jeg også lyde som en. Det at jeg kan snakke Jiddisch, har læst tonsvis af jiddishistisk litteratur, kommer fra Rusland og har en stor næse fuldfører billedet.

Jeg kan være en mor og jeg kan være en kone.

Jeg kan stå ved mine veninder når folk sviner dem til fordi de vil have mere PR.

Så kan jeg se ud som jeg gør i en alder på 30.

Og jeg kan gøre alle de ting samtidig.

6 kommentarer

 • Svend Nilsson

  Du glemte at skrive, at du også kan være et superhyggelig og empatisk menneske, at være i selskab med. Altid en intelligent samtalepartner. Du er da et levende bevis på, at man kan vende nok så meget modgang til medgang. God vind til dig og Rolf.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • ekaterinaandersen

   Tak, Svend, det betyder meget for mig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Jeg synes fandme, at du er sej! Det burde ikke være nødvendigt at skulle forsvare sig selv på den måde, men når nu det er gjort, så nailer du det godt nok. Jeg skal blankt erkende, at jeg fatter meget lidt af det liv, du, Nikita og Louise kører. Jeg føler mig lidt som en spectator, der kigger på et biluheld, når jeg lurer med på de sociale medier – men det er noget jeg må tage på min kappe og har intet med jer at gøre. Jeg behøver ikke forstå jeres liv, lige som I sgu nok ikke ville forstå mit. Jeg har for nyligt læst nogle af dine indlæg herinde, og jeg har vild respekt for dig og de valg, du har taget i forhold til at forme dit eget liv. Så kan det være fuldstændigt ligegyldigt, om du har valgt et helt andet univers end jeg selv ville. Det handler om valget. Ja, jeg synes du er sej. 100%.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christian

  Du er skøn, og en fryd at følge på snap:-)…. men på en måde gad jeg godt høre mere fra det du har mellem ørene… #pussybrows kan man jo finde alle steder;-)
  Møs og god vind:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • ekaterinaandersen

   Så du vil se mere af mine Talmud studier og bøger reviews på min snap?

   Jeg takler det visuelle kunst på mine visuelle medier. Jeg er fascineret af kvindekroppens æstetik og vil gerne arbejde med det. Jeg synes ikke jeg behøves at blande det med konstante påmindelser om at udover at tage mine billeder idag, har jeg også brugt 8 timer på læsning.
   Jeg er også træt af at god udseende skal afbildes som diametralt modsatte af intelligens. Man glemmer også at en betagende blik, kan kun opnås gennem studier. I mine billeder, vil jeg påstå, at udover mine flotte pussybrows kan denne blik ses.
   At være en god makeup artist eller at tage grafisk tilfredsstillende billeder kræver lige så meget logisk kendskab som sprogindlæring eller som Bibel-studier.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christian

   Amen:-)
   Fortsæt endelig med pussybrows. Det er smukt:-)
   Jeg er delvist enig i meget af det du skriver, men jeg tror ikke at et kommentarfelt er det rigtige medie til at finjustere grå-zoner. Eller også faldt bunden lige ud af mit intellekt efter jeg så dine snaps fra Sverige:-D
   Men dejligt du tog dig tid til at svare:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New Trend: #PussyBrows