Halloween: We Get Naked with the Pumpkins

New Trend: #PussyBrows

pussy brows

Man skal vel have boet under en sten i de sidste par år for at ikke have opdaget at numsen er blevet centrum af universet. Helst en stor og meget trænet, og hvis stor ikke er en mulighed, så i det mindste bare trænet.

It-girls gik fra at være 18-årige anoreksiske modeller som faker deres orgasmer til big booty strippers midt i 20-erne, som sqirter en i ansigtet. Folk blev besatte med modeller som Iskra Lawrence og Amina Blue. Verden huskede lige pludselig igen at cellulite er secondary sex caracteristic hos kvinder og det er længe siden jeg har set en musikvideo uden kvinder med apelsinhud.  

Samtidig med at balder kom i fokus, begyndte trusser at sidde højere og højere og minde mere og mere om Baywatch.

baywatch-hasselhoff-02

Hvis ting ryster bagved er man også ikke helt flad forfra, og omkring to år siden startede en kæmpe bølge af #ThighBrows. Folder foran på lårene, som opstår hvis man sætter sig ned, blev hotte. Tidligere har man under alle omstændigheder redigeret dem væk til professionelle photoshoots, men nu begyndte man at fremhæve de deller. En delikat indikation at udsigten bagved byder på forførende curver.

kylie-jenner-instagram-6__iphone_640

Samtidig med at the high leg på trusserne blev højere og højere, udgav Kanye West sin musikvideo ?Fade?, hvor den guddommelig smukke danser Tenaya Taylor officielt åbnede sæsonen for trusser som ikke engang helt lukker for kønslæberne.

teyana-taylor-fade-video-compressed

Nu er andre folder i fokus. Hotteste instagram billeder er fyldte med en ny lækker detalje ? de dejligste folder som kommer lige ud af siden af det moderne high leg undertøj. Dem jeg logisk (indtil videre) har døbt #PussyBrows.

myraswim2017collectionsswimmiamirunwaypiegyxenq6bl

Jeg, som en person, besat med at forhelige kvindekroppen og seksualitet, er selvfølgelig helt med på pussy brows. Udover at jeg faktisk synes at de folder er herlige, så er trenden jo yderst demokratisk. Jeg vil til og med kalde den feministisk.

I årtier har feminister klaget over at populær kultur stiller uopnåelige mål foran kvinden: stor barm, hvepsetalje, stor rund bagdel – som alle er til en stor del genetisk anlagte. And here u go, en trend som alle kan være med på, alle kvinder har jo de folder.

Så snart man har lagt mærke til dem, så ser man dem alle vegne ? fra musikvideoer til cool swimwear kampagner. Og fra nu af tror jeg at i også kan lægge mærke til at #PussyBrows har kastet op all over my instagram.

Pussy IS the ultimate power, after all.

#PussyBrows

#PussyBrows

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Halloween: We Get Naked with the Pumpkins