Om misbrug, skønhed og flyvende syltetøjsglas

Halloween: We Get Naked with the Pumpkins

naked hoes with dem sexy pumpkins

Nu er det ikke en hemmelighed at jeg elsker at tage billeder af min krop og generelt af kvindekroppe, og hvis i har fulgt med på mine SoMe ved i også at jeg aldrig går glip af muligheden at tage højtidsbilleder.

For nogle uger siden har mine #girlsquad girls, Louise og Nikita, tagen en dag ud af vores kalender for at lave ordentlige Halloween billeder for at dele med vores followers og nu er det endelig på tide til at i skal se dem.

Tusind tak til Eyelight.dk for at låne sin fine studie ud til os og gøre hele shootet mulig og tusind tak til mine skønne veninder for at give mig lov til at tage billeder af dem. <3

Denne fine søndag er jeg til en Yiddish seminar og høre bl.a. forelæsning om russiske jøder i København, og kan derfor ikke skrive særlig meget om shootet, men til gænget har både Louise og Nikita skrevet om det på sine blogs, så skynd jer og tjek deres blogindlæg og deres nøgne pumpkin billeder ud:

Nikita på

@nikitaklaestrup og

http://nikitaklaestrup.dk/2016/10/30/halloween-photoshoot/

Louise på

@twerkqueenlouise og

http://twerkqueenlouise.dk/2016/10/30/halloween-wit-girlsquad-naked-pumpkin-hoes

 

Happy Halloween, my dear followes!

KatjaKrarupAndersenPumpkinAss

Pumpkin Ass

NakedwithPumpkinsSexyPumpkins

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om misbrug, skønhed og flyvende syltetøjsglas